VERKOCHT

Een website up to date houden met verkochte zaken is bijna ondoenlijk, Facebook is wat dat betreft dan een makkelijker medium om het e.a. snel te publiceren. Hier maak ik dan ook geregeld gebruik van.

CHAMELEON SINGLESPEED

De Chameleon SingleSpeed: Reynolds 725 frame, interne kabelgeleiding en horizontale dropout en verder geen poepspas. Complete fiets 9.4 kg.....Het lakwerk is gewoon prachtig. Het frame is zo gemaakt dat een 32T de max is, waardaar de achterkant heel kort kan worden. (525 mm met nog heel veel ruimte voor dikke banden. (2.4" past makkelijk). Deze fiets wordt meestal met 32x16/17/18 gereden.

DE FIETS VAN..

De vriend van een fietsende vrouw dacht...laat ik eens origineel zijn en iets voor mijn liefje maken. Dit is het resultaat geworden na bepalen van de maatvoering van haar oude lievelingsfiets en veel mailing....leuk om dit te mogen doen. Je had haar gezicht moeten zijn toen de fiets werd opgehaald....

GUARANA

De Guarana. Een 650B frame met bijpassende SingleBe vork. Smoke desing (lasnaden zijn nog net te zien door halfdoorzichtige lak. Lekkere doortrapper met een gemoedelijke geometrie. Geheel volgens de stijl van SB. Lekke kort pennetje.

eRveHa Bikes Tel: 0683548269 @: info@ervehafietsen.nl
Voorwaarden