MERKEN

ERVEHA Bikes kan ieder gewenst merk leveren, noem het en het word geregeld. Hieronder een aantal merken waar vaak mee word gewerkt.

SINGLEBE

SingleBe is een klein bedrijfje in Tsjechie. Gespecialiseerd in custom handmade stalen mountainbikes.

 

Ze maken gebruik van Reynolds (530/725) Deda of 'gewoon' 4130. Altijd zullen ze kijken naar het gebruik van de fiets en de mogelijkheden ervan om met een specifieke buizenset het zo te maken dat het ook aan de verwachtingen zal voldoen. Geen onnodige fratsen aan of op het frame, het moet wel functioneel blijven. Maar als de klant een bijzettafeltje aan zijn fiets gelast wil hebben.....dat kan......

 

Bij een custom made frame hoort natuurlijk ook custom paintwork. De klant bepaalt, de rest volgt vanzelf. Clearcoat, RAW, wetpaint, Chameleon, het kan allemaal.

 

Maar nu komt het leukste: de prijs is schappelijk!! Voor een dergelijke behandeling bij een ander merk betaal je snel het dubbele!!

 

Omdat deze fabrikant nog steeds veel lokaal produceert en nog niet de voorkeur legt op de verkoop via dealers is het voor hen prettig dat ik als tussenpersoon kan optreden voor de communicatie, zodat zij van mij de wensen doorgespeeld krijgen. Nadeel deel is, en dat zeg ik eerlijk, dat er weinig tot geen profit aan deze zijde zit. Zij willen en kunnen het nog niet maken (vooral tov hun lokale klanten). Dit houdt voor mij in dat ik het prettig zou vinden om iets voor mijn inspanningen terug te krijgen. In de vorm van een (gedeeltelijke) opbouw, bestelling producten ben ik al heel blij en kan ik dit merk een kans geven op de Europese Markt. Ik hoop dan ook dat mij en SingleBe dat gegund wordt.

COTIC

Cotic is een Engels merk met 26" 27.5", 29ers, CX en een gravelracer. . Veelal wordt gebruik gemaakt van Reynolds 853 staal. Het is een stoer degelijk merk waarbij met name de MTB's het ruige werk niet schuwen.

GENESIS

Genesis is een Engels merk, met vele stalen fietsen en frames in allerlei gradaties. 4130 DB staal (Mjolnir staat), Reynolds 725, 853, 931 worden alle gebruikt, wat aangeeft dat staal hoog in het vaandel staat. Mooie range MTB's (29er(+), 27.5+, 26", reisfietsen, racefietsen, commuters en urban.

LYNSKEY

Lynskey is een Amerikaans merk uit Chattanooga, Tennessee. Een belangrijk kenmerk van Lynskey is ....Titanium. Alle frames, zowel weg als MTB worden uit dit prachtige metaal gemaakt. Ook bijzonder is dat alles nog in eigen beheer wordt gemaakt. Andere geremoneerde merken laten hun titanium frames bij ze lassen, wat aangeeft hoe goed dit merk staat aangeschreven. Pure schoonheid.

eRveHa Bikes Tel: 0683548269 @: info@ervehafietsen.nl
Voorwaarden